Friday, November 21, 2014

ke jakarta - bandung pula kita... part 1

mendengar cerita seorg sahabat...
betapa kurang menariknya trip dia ke bandung...
aduh,...sungguh ke sahabat??
kebetulan pula...
time tu..aku tgh depan pc...
seorg lagi member ajak ke bandung...
hehehe....terus aku usha tiket...
then, we all decide untuk pergi melalui jakarta...
waktu tu..tiket AA la....dlm rm140 (kl-jkt-bdo-kl)
tarikh yg dipilih 28/10/2014 - 1/11/2014
pastu kemudian..
ada sorang lagi sahabat nk join...
so, three of us....yuk.......
us.aiza.narimah.atikah
*********************************************************************************
Seawal 10 am kami dah kumpul di kl sentral..
g klia2 naik erl...
mahal sikit tp puas hati....
semoga perjalanan kami selamat..amin...

28/10/2014
kl-jakarta

kami stay kat mangga 2..hotel 55...
cadangnya...dekat dgn mangga 2 square..
leh ronda2...
tp hampeh...xsempat...hehe..gara2 magnum cafe...

semestinya AA....ok la...
tugu monas...


ada gerai-gerai di sekitar tugu...

antara hidangan kami


having our desserts....berlatarbelakang kota jakarta...
three of us...
check in magnum cafe...
magnum cafe ...welcome us....
so, tamat la sudah sehari di jakarta...
kami di sini bergerak guna blue taxi je....
esok nak gerak ke bandung via train...
bandung...tunggu kami datang,..,..



No comments: