Monday, October 24, 2011

assalamualaikum blog yg setia...

assalamualaikum blog yg setia...
lama tidak menjengah....
kesibukan membuatkan aku terlupa sebentar....
walaupun sesekali tetap aku singgah...
tapi tiada catatan yg tertulis...
bukan kerana tiada apa ...
tapi aku tak tau di mana hendak mula....
jiwa ni bagai nk pecah...
dgn persekitaran yg sarat dgn rencah...
aku sudah tersasar...
dan aku kembali...
selalu dgn aku yer.....

by the way...sedikit cerita aku di kk....biar aku citer yg consider mcm dark side la...aduhai...mmg lawak tp Allah itu lebih berkuasa....aku plan punya ok tp takdir Allah mengatasi segalanya...tp to be honest...aku agak sedih juga la bila that thing happened...and for sure it all because of my geniuses thinking.....hahaha....so, akhir kalam....few days after aku kembali ke kl, baru cek aku clear.....so, masa di kk sana tu, aku lancarkan semula tema percutian aku...dari bergembira ke bajet giler.....tp ok je....semua smooth...alhamdulillah....next...sedikit photo2 yg aku snap dari lensa hp samsung gio aku.....









Saturday, October 1, 2011

mode : off for a while....

off for few days....
mencari ketenangan....
letih betul duduk di kl ini...
pegi jauh-jauh...
bermuhasabah diri...
harap-harap dianugerahkan kedamaian...
eemmm.....misi kali ini...
mencari Qalbu yang hilang di laut...
ke laut..le laut.....
mencari Qalbu yg hilang di udara...
merncari Qalbu yg lenyap di daratan.....