Saturday, January 29, 2011

jika esok aku xda masa dah....

aku nk wish abg biker tu happy birthday yg ke 49....tp ni paling x kesampaian....sbb xda kekuatan nk wat camtu sbb dia dah xda...
aku nk bg penama kat insuran2 aku...kene fikir sapa paling layak....
aku nk settlekan 'something' pada seseorg...huhu....paling scary...
aku nk mak abah aku tahu yg aku ni baik...muka serius bkn bermakna aku garang...
................................
motor baru di pasaran....macam best jer.....
susah kalau jiwa kosong....aduhai...kan best kalo ada bike sebiji...leh g jalan2 sorang2...tgk kehidupan...bw laju2...wah...bestnya...........

Thursday, January 27, 2011

lagu jiwang mengganggu tdo...

dan bila esok..
di waktu hidupku..
suara (ku berharap)..
apa khabar sayang...
and i miss u..
ku bukan aku..
tinggal kenangan...
arjuna...
unintended....
jika ku tak bangun esok pagi..

...........dan seterusnya....semua ni da dlm koleksi mp3 hp aku...jiwang tapi layan jelah...dalam keadaan sekarang....mmg kurang stabil jiwa aku...bak kata org tu....jiwa kacau..aku layan sampai aku terbangun dari tdo.....aduhai..dah la keje pg...tiba2 mis org tu....tp pukul 3am..what u expected..setan mmg suka mainkan org...
emmm............agak-agaknya....mana dia pergi dah??kenapa?mengapa??

Friday, January 21, 2011

kesian kawan aku...

sms berbunyi... lagu 'ke awangan'..nananana....nananana...nanananana.......
text selalu bermula dgn....
+ abg tau x....blablablaaaa....
- lalalalalalala.............
+abg tau x...blablablaaaaa....................
-hahahahahahaha.....
+abg..abg...tgh wat per tu.................
-xxxxxxxxxxxxxxxxx.....................
+abg...camner dgn keje hari ni???blablabla....
- kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.................
+abg...ada mis sy hari ni?????
-ooooooooooooooo.......................
+abg...hati2 bw moto yer....blablablabla............
- eeeeeeeeeeeeeeeee...................
+abg...gdnite...sweetdream....
- gdnite ****.............

till the last msg...si abg stil msg dgn baik...tanpa hujan..ribut...salji..banjir...kemarau....tiba2 abg dah xda......

kesian kawan aku....abg dia betul2 over-shadowed dia....
kesian kawan aku....dia jd x keruan sekarang...sbb dok fikir dia dah wat salah besar sampai abg dia pergi...
kesian kawan aku....dia betul2 tak bermaya...aku marah betul sbb dia masih doakan kebahagiaan abg dia...
kesian kawan aku....xleh dgr org tanya atau cite pasal abg....air mata cepat nk kuar.....peritnya xtau ler....
pada kawan aku....please look fwd...plz...aku sygkan kau...what is gone, is gone....kalau Tuhan nk pinjamkan kejap je...ko xleh bantah...so, plz look fwd...tanam dalam hati...abg kau tu mesti ada alasan dia tersendiri kenapa terjadi camtu...kalo ko sygkan dia...lepaskan dia...lupakan dia...aku kawan kau....buka pintu hati....he's gone...out of your life....caiyokkk....

Saturday, January 15, 2011

betrayal..

... pada dia yang aku panggil lone-biker.................apa yang mengkhianati??
masa ke..tmpt ke..tarikh ke..ibc ke...wisma tv ke...kantin ke..ob ke...studio ke..sg buloh ke...balakong ke...hitam ke...putih ke...tua ke..muda ke...niat baik ke...niat jahat ke...adusss.........bikin pusing jak....

Sunday, January 9, 2011

DOA MENGHILANGKAN DUKACITA...

YA ALLAH..HILANGKANLAH DUKACITA...
SINGKAPKANLAH KESEDIHAN...
TUHAN YANG MENGABULKAN DOA BAGI ORANG2 YANG DI DALAM KESUSAHAN..
TUHAN YANG MEMBERI RAHMAT DI DUNIA DAN DI AKHIRAT..
DAN TUHAN YANG MENGASIHANI KEDUA-DUANYA..
ENGKAU RAHMATILAH DENGAN RAHMATMU..
ENGKAU KAYAKAN AKU DENGANNYA (RAHMAT ALLAH) DARIPADAMU...
AMIN..AMIN...YA RABBI ALAMIN...
***********************************************************************

...aku agak hampir semua org dalam dunia ni kenal dan amat faham dgn satu kebesaran Allah ini...rasa kesedihan...tak byk,sikit...mesti tau rasanya bagai dihiris-hiris...kesedihan adalah teman..bila kita sedih, kita menangis...kita moody, kita downmood...aku pun selalu sedih..ntahla...hanya pada Allah tmpt aku meluahkan segala kekesalan hati......kesedihan hati....emm.............

Saturday, January 1, 2011

sayonara 2010...

irashaimase  2011....

kepada semua yang kenal dgn org yg bernama aizaimra ni.... HAPPY NEW YEAR YER>>>
another year has been taken...what is our resolution??stay and wait or try to move even a bit??which one we prefer??