Monday, June 28, 2010

...everytime u go away...
...u took a piece of me with u...

Friday, June 18, 2010

ADEH...DEH...DEH....




..............after a while, keta aku dilanggar lagi...tragis sungguh...bengong aku jdnya....aduhai myvi kesygan ku forever...terasa hati ker dgr planning aku nk tgk2 keta lain?come on la...jgn la tinggalkan aku lama2...16.06.10...kene langgar dgn superbike...kuat la superbike tu...myvi aku teruk gak...tp dia steady jer...not fair..not fair....but kene redha...Allah itu Maha Mengetahui apa yang telah diaturkan...

Sunday, June 13, 2010

suara aku berharap...


Di sini aku masih sendiri
merenungi hari-hari sepi
aku tanpamu, masih tanpamu

bila esok hari datang lagi
ku coba hadapi semua ini
meski tanpamu oooh meski tanpamu

bila aku dapat bintang yang berpijar
mentari yang tenang bersamaku disini
ku dapat tertawa menangis merenung
di tempat ini aku bertahan

suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya


suara dengarkanlah aku
apakah aku slalu dihatinya
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

kalau ku masih tetap disini
ku lewati semua yang terjadi
aku menunggumu, aku menunggu

reff2:
suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

suara dengarkanlah aku
apakah aku ada dihatinya
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

Saturday, June 12, 2010

treasure hunt rtm - melaka...


hari yg penat...since 7am aku dan kawan2 dh da kat ofis..berkobar2 kitaorg (aku, kakyan.kaknoi dan abgwan) nk g treasurehunt...rtm - ayer keroh melaka...guna keta aku 'WPF378'...luv u beb...
back to treasurehunt...kami salah 14 soalan...hehe..kelako...siap lupa wat task2 lagi...semua pun dh letih agaknya...perut aku siap sakit...maybe pra-gastrik..pastu abgwan beli air 100+ lak tu...aku yg kehausan, lantak jer....the puzzle not so clear..the translation pun agak teruk...aku siap xfhm..bila english sentences di translatekan...apa da..
aku ingat la org yg wat tulips tu memang hebat...sbb ayat dia mmg giler...tungggang terbalik ayat...penat otak nk fikir...thanx sbb aku hanya driver...so tugas aku just bw diorg jer...tp few gak yg aku tlg jwb...frens...we do have great times together..next time, kita g lagi...kita bw lg ramai geng...next is some pixs...

Tuesday, June 8, 2010

roadtrip....


i always love to drive..im always willing to drive...makin jauh,makin suka...lagi2 kalau jiwa tgh kacau..tgh bergelodak..memandu adalah antara terapi yg terbaik...leh speed..leh slow...nikmati permandangan...
on e 5th, aku ada trip ke baling kedah...actually, leh aje day trip tp aku prefer to overnite..next, was my ittenary:

1544 - gerak ke taiping
1840 - sampai fulliyean hotel in taiping...no choice...hotel taiping penuh giler..
2010 - bw nana ronda2 taiping...ronda sungguh sbb xda parking kat tmpt mkn..kat bomba pun xda..kat doli pun xda..kat taiping central pun xda...perut dh makin lapo...last mkn, bfast di rumah..huhu...
2140 - baru dapat parking kat bomba tu..ramai nye org dtg taiping...and of course, order la sotong kangkung..adeh..apa la adik aku tu...sungguh dia order sotong kangkung je..bende lain xda...telan jelah...
2230 - balik hotel terus tdo tp sygnya...bising la area town..harus la aku xlena...xlena..xlena..
-------------------------------------------------------------------------------------
0645 - bgn solat subuh, mandi,siap2 and tgk news pagi...
0900 - g breakfast di tmpt fav aku forever..restoran bismillah..but before that, g tapau nasi lemak yg di perkenalkan oleh arwah..dulu masa kat taiping xsempat try sbb nasi abis..
0940 - gerak ke baling ikut kuala kangsar
1150 - sampai baling...
12.30 - g wedding member punya adik
1300 - gerak ke kuala kedah ikut jalan dalam...kuar kat gurun..
1600 - sampai kuala kedah..pastu terus blk kl
2300 - sampai kl...slow moving..3xcident..hujan lebat...r&r penuh bangat..

lega..lega..syok la drive ni...jiwa dh kembali tenang...

Wednesday, June 2, 2010

gambar lama...


MASA TGH DOK BELEK2 LAPTOP NI...AKSES PUNYA AKSES PUNYA AKSES...IT BROUGHT ME TO 1 ABANDONED FILE WHICH I GUESSED.. ME MYSELF PUN DAH X INGAT PASAL GMBR NI...IT WAS TAKEN IN PANGKOR LAUT RESORT AT AMERALD BAY...AS FAR AS I CONCERNED...WE JUST ARRIVED AND HAD A SIGHTSEEING...AINI TIME NI PUN BELUM KAWIN..LA NI ANAK DAH UMUR 1THN++..KAKNOI LAK...'JIWA KACAU' TIME TU...CHENOR,AKU AND NANA...AS USUAL LA...HEHE...FROM LEFT..AIZA,NANA,KAKNOI,AINI AND CHENOR...