Friday, June 5, 2009

FAMILY VACATION...











first of all, thanx to nana kerana telah membawa kami sekeluarga ke tempat yang sungguh eksklusif...tempat yang sungguh cantik dan yang menarik..bukan tu sahaja, makan pun best2..3h2m amat tidak terasa penatnya...walaupun menjadi driver kehormat untuk family namaun aku amat bangga kerana dat berbakti..bukan senang nak set time agar 1 famili dapat bersama dalam 1 percutian namun syukur...babah pun pun dapat turut serta...orang kata, sharing is caring...betul gak sebab duit keluar pun x terasa banyak kerana faktor ini..
kami memulakan percutian kami pada 1hb jun2009...tepat pukul 7.08am kami telah bergerak menuju ke lumut..perjalanan mengambil masa 4 jam termasuk menggunakan speed boat ke PANGKOR LAUT RESORT...aku sukakan PLR ini namun aku tiada hati hati untuk berhoneymoon di sini..mungkin kerana aku dah terlalu biasa pergi ke sana..hehe...
2nd day pula iaitu pada 2hb jun2009, kami dapt join tour trip ke estate..tmpt yg amat cntk dan mahal...beyond xpectation to go there...dalam tengahri, kami meneruskan perjalanan CAMERON HIGHLAND RESORT...cantik gak tmpt dia..as usual, CH memang sejuk...walaupun, they claim CH tak sejuk...
last day, kami singgah tapah untuk pergi ke restoran 100 lauk..tp disebabkan oleh keletihan yang teramat, aku jadi the one and only yang makan xabis..sampai ke rumah, tepat pukul 7pm..

SAPA KATA MALAYSIA TIADA TEMPAT YANG MENARIK?